Jameson Film Nights uvádí: SIN CITY

3.9.2014, 21:00 – 23:00

Milovníci krimi filmu Sin City se konečně dočkají – pokračování SIN CITY: Ženská, pro kterou bych vraždil, nabídne JAMESON FILM NIGHTS  v exkluzivní předpremiéře už 2. září! Chceš být u toho? Užít si jeden z posledních letních večerů v Praze venku s drinkem v ruce, muzikou a nejnovějším cool filmem?

Zaregistruj se na www.jameson.cz/film-night/, získej vstupenku a super bonus: dva drinky Jameson k tomu! Přijď na žhavou filmovou novinku! Na dlouho očekávané pokračování SIN CITY Tě zve JAMESON, oficiální partner tohoto filmu v ČR!

Po úspěšném promítání snímku Lucy přichází Jameson s dalším filmovým večerem ve Výletním kině Smíchov, na který budete dlouho vzpomínat. V přírodě na břehu Vltavy budete mít všechno, nač si vzpomenete – skvělou zábavu, pohodlné sezení, Jameson bary s širokou nabídkou drinků, ale také výběr kvalitních jídel.

Výletní kino Smíchov vzniklo proto, aby vrátilo život do lokality, která poslední dobou hodně strádala, ale stále má neuvěřitelné kouzlo. Proto se pár nadšenců rozhodlo využít příležitosti a na místo, kde chtěl před lety architekt Jean Nouvel postavit hotel Marina, vytvořit na dobu dvou let oázu společenského života u řeky. U řeky, která dala život tomuto městu, z místa kde by byl dnes skvělý výhled na Šemíkův skok, a kde se dnes neděje téměř nic, přestože na protějším břehu náplavka úžasně ožívá.

Značka Jameson podporuje kvalitní film už dlouhou řadu let. Nejprodávanější irskou whiskey proto snadno najdete na nejrůznějších filmových festivalech a projektech. Aktuálně se s JAMESONEM můžete setkat i na každém promítání Výletního kina Smíchov.

JAMESON FILM NIGHTS nabízí vše, co k pohodovému večeru patří: v pohotovosti je několik koktejl barů s opravdu širokou nabídkou oblíbených drinků. Dát si můžete jak čistou irskou whiskey, tak i oblíbené letní coolery: Jameson Ginger, Apple, Mint nebo Cranberry – tedy lahodné spojení kvalitní whiskey se zázvorovou, jablečnou, mátovou nebo brusinkovou limonádou.

 Sedací pytle, které jsou ve výletním kině trvale k dispozici, doplní pro tuto příležitost netradiční posezení a doplňky ze slámy, atmosféru vltavského břehu opět dotvoří neotřelé dekorace.

Náladu dotvoří mix filmových melodií, který bude mít na slaměném mix-pultu opět v režii DJ Bidlo. Vymazlené chuťovky nachystá Crush Street Cathering, který se svou old school dodávkou Citroën HY přispívá k stylovému looku JAMESON FILM NIGHT. Dát si můžete třeba filmový Hot dog a dochutit si ho třeba barbecue omáčkou z whiskey Jameson.

JAMESON FILM NIGHTS jsou tři skvělé filmy a tři filmové večery nadupané zábavou.  Filmová přehlídka, kterou zahájil 21. 8. snímek Lucy, pokračuje aktuálně 2. 9. filmem SIN CITY: Ženská, pro kterou bych vraždil. Poslední snímek z řady JAMESON FILM NIGHTS promítne Výletní kino Smíchov 18. 9., co to bude, ale zatím zůstává překvapením.

Chceš zažít super večer plný zážitků, v cool prostředí a s báječným drinkem v ruce? Na kino, jaké v Praze nemá obdoby, se přihlásíš na www.jameson.cz/film-night.!

JAMESON FILM NIGHTS ve Výletním kině Smíchov najdete na Hořejším nábřeží 2, Praha 5.  Spojení tramvajemi č. 3, 7, 17 a 52 na zastávku Výtoň.

Sledujte www.jameson.cz