Karlovo náměstí v Praze přivítá dětský veletrh PO ŠKOLE!

30.8.2014, 10:00 – 31.8.2014, 20:00

Centrum Prahy bude o víkendu patřit činorodým dětem. Na Karlově náměstí se uskuteční veletrh kroužků a volného času PO ŠKOLE!

Srdcem akce budou dvě šapitó, která představí tisíce kroužků. Ty si děti (i jejich rodiče) budou moci vyzkoušet a, jak uvádí pořadatel akce Josef Chmel, „rovnou se do vybraného kroužku na místě zapsat.“ PO ŠKOLE! přinese také koncertní jeviště (v sobotu odpoledne zazní koncert Příhody kluka BomBarďáka, v neděli večer vystoupí kapela Traband), dále stany s aktivními ukázkami dílen, středověkou osadu, rozličné hry a soutěže, anebo elektrická autíčka a vodními skútry ve velkém bazénu.

Zábavné informace o programu a dění veletrhu bude přinášet speciální Rádio Po škole! O občerstvení se postarají pražské restaurace, které připraví speciální dětské menu z českých domácích surovin.Na své si přijdou i rodiče, v "paletkové kavárně" dostanou skvělou kávu. Organizátorem je již druhým rokem DDM Praha 3 - Ulita. Vstup na veletrh bude pro všechny zdarma. Akci financuje hlavní město Praha