Exotika 2014 - Výstaviště Lysá nad Labem

30.10.2014 – 2.11.2014, 23:59

Výstaviště v Lysé nad Labem pořádá spolu s chovatelskými organizacemi ve dnech 30.10. až 2.11. 2014 sedmý ročník výstavy EXOTIKA.

Výstaviště se rozrostlo o další halu, která umožnila výstavě  rozšířit se o další expozice. Díky rozšíření výstavních ploch se může opět uspořádat tradiční burza po vzoru západoevropských zemí v samostatné hale. Výstava proběhne ve všech výstavních prostorách a bude rozdělena na 4 části. Halu B obsadí bažanti, vodní ptáci, holoubci a dvě velké expozice akvaristiky, prezentovat se zde budou i pěstitelé květin a rostlin. V prvním patře pak proběhnou otevřené bodované výstavy exotických ptáků a budou zde i ptáci nebodovaní. V nové hale bude velká expozice teraristická a v hale A1 bude komerční prodej.   Tím vznikne velmi rozsáhlá kompozice živých tvorů a rostlin z exotických krajin, ve které si každý návštěvník najde to svoje.

 Tato výstava by měla být možností pro chovatele, nejen exotického ptactva pochlubit se výsledky své práce a pomoci s propagací této zájmové činnosti u široké, zatím nechovatelské veřejnosti.

CELOSTÁTNÍ VÝSTAVA EXOTICKÝCH ROSTLIN A ZVÍŘAT
ARANŽMÁ POKOJOVÝCH ROSTLIN A EXOTICKÝCH ZVÍŘAT NA PLOŠE 10.000 m
PRODEJ POMŮCEK PRO CHOVATELE A PĚSTITELE
PRODEJ ZVÍŘAT A POKOJOVÝCH ROSTLIN
NEJVĚTŠÍ VÝSTAVA BAŽANTŮ, KACHNIČEK A HOLOUBKŮ V ROCE 2014

   !!! NA VÝSTAVU JE ZÁKAZ VSTUPU SE PSY !!!