KYLIE koncert v pražské O2 areně

21.10.2014, 20:00 – 23:59

Kylie Minogue jede na evropské turné, v jehož rámci se 21. října vrátí do pražské O2 arény.

Cena vstupenky: 990 Kč

Koncertní turné Kylie Minogue bude zahájeno ve Velké Británii a bude zahrnovat 31 vystoupení v 15 zemích - včetně 12 koncertů ve Velké Británii a Irsku. Koncerty Kylie jsou proslulé a ani její Kiss Me Once Tour nebude výjimkou. Kylie na něm kromě novinek představí i to nejlepší ze své již dvě dekády trvající kariéry.

Kylie Minogue - Sexercize - Official Video

Zbrusu nové, již dvanácté studiové album s názvem ‚Kiss Me Once‘ vychází dnes, 17. bezna. Je to její první studiové album od roku 2010, kdy vydala titul ‚Aphrodite‘, a také její první album vydané u labelu Roc Nation Management. Výkonnými producenty byla sama Kylie a Sia Furler, více známá jen jako Sia, australská zpvaka a skladatelka, která složila i titulní skladbu alba. Na albu se dále spolupodíleli Pharrell Williams, který napsal a produkoval skladbu ‚I Was Gonna Cancel‘, Ariel Rechtshaid (Haim) na skladb‚If Only‘, MNEK na ‚Feels So Good‘ a Greg Kurstin na bonusové skladb‚Sleeping With The Enemy ́.

Kylie, celým jménem Kylie Ann Minogue - zpvaka, skladatelka, hereka, designérka, módní ikona a v neposlední adfilantropka, se narodila 28. kvtna 1968 v australském Melbourne.

Na hudební scénu vstoupila v roce 1987 s remakem skladby The Locomotion , který se držel na1.místaustralské hitparády po dobu sedmi týdna stal se z nj v 80. letech nejvtší singlový hit v Austrálii.

V roce 1988 Kylie vydala své debutové album s jednoduchým názvem „ Kylie „, jehož prodej pesáhl 2 miliony kopií a byl 7x platinový, což se díve nepodailo žádné ženské interpretce. Od vydání jejího prvního alba ubhly již více než dvdekády a Kylie Minogue se stále drží na hudebním výsluní. Je nkolikanásobnou držitelkou Brit Awards, Grammy Awards, cen ARIA, má na svém kontvíce než 70 milionprodaných alb, ve Velké Británii ji prohlásili za nejvlivnjší celebritu, je držitelkou vyznamenání Order of the British Empire - ádu britského impéria za svj pínos k hudb, seznam úspchKylie Minogue je zkrátka nekonený.