Tour de Beer - Výlet do budoucnosti - Pardubice

31.10.2022 – 30.11.2022, 23:59

Nevíte, jestli s kamarády vyrazit na pivo, nebo raději na zábavnou venkovní únikovku? Problém vyřešen – spojte to v jedno!

Vydejte se s námi na dobrodružnou toulku po pardubických hospůdkách a malých, „inkognito“ pivovarech. Čekají na vás zapeklité úkoly, které je nutno vyřešit co nejrychleji a nejpřesněji, aby vás nechytila kontrola z Ministerstva průmyslu. Nebude to snadná cesta, ale díky možnostem nápověd se podaří do cíle dorazit každému. Postačí vám k tomu chytrý telefon.

Platnost voucheru je 1 rok!

Cena vstupenky: 1299 Kč

SLEVA 10% PŘI POUŽÍTÍ SLEVOVÉHO KÓDU VYLETNIK10

Píše se rok 2027 a Česko už čtvrtým rokem sužuje nejtvrdší prohibice v dějinách. Pít se nesmí ani pivo! Jedinou možností, jak ochutnat zlatavé národní bohatství, je vydat se do centra města a vypátrat některý z posledních přísně utajených minipivovarů, o kterých vědí jen zasvěcení.

Ulice Pardubic přitom stráží speciální hlídky Ministerstva průmyslu přezdívané Suchá hrdla, které za konzumaci alkoholu uvěznily už tisíce lidí a jejich počet každou noc stoupá. Abyste se nestali dalšími v pořadí, musíte prokázat skvělou orientaci, logické myšlení, všímavost a pamatováka. Tedy vlastnosti, které jsou všem pivařům vlastní.

Hru můžete začít hrát nejdříve ve 15:30 h., nejpozději doporučujeme v 17 h., abyste hru stihli. V neděli jsou některé podniky na trase zavřené úplně a hra se tak nedá hrát.

Pivo není zahrnuto v ceně voucheru. Čeká vás celkem 6 zastávek.

Hodně štěstí!