SVĚT KOSTIČEK®

4.11.2021 – 30.12.2021, 23:59

Výstava pro všechny příznivce pestrobarevných kostiček stavebnice Lego. Malí i velcí návštěvníci se mohou těšit na expozičně-herní výstavu Svět kostiček® – světový fenomén.

Z dánské stavebnice Lego® představí autor výstavy a patriot projektu Svět kostiček® Petr Šimr nejen výběr ze sortimentu komerčních edic továrních setů Lego Technic, ale také unikátní modely z převzaté vlastní tvorby stavitelů z celého světa. Lego Technic přináší možnosti vytvoření složitějších pohyblivých modelů, které budou na výstavě také představeny.

Na své si přijdou také děvčata, pro která bude připravena část expozice Lego Friends a lego kamarádky Andrea, Olivie, Stephanie, Mia a Emma se svými domečky, autíčky, koníky ad. Výstava nabídne komfortně vybavenou dětskou hernu s kostičkami Lego®. A pokud vás výstava inspiruje k tvorbě vlastních modelů, můžete si na pokladně muzea zakoupit nové stavebnice Lego® za fajn ceny. V průběhu výstavy bude probíhat soutěž o hodnotné stavebnice Lego®, vyhlášení vítězů proběhne 3. ledna 2022 na facebooku a webových stránkách muzea. Zavítejte s námi do světa her a fantazie.

Muzeum Českého ráje v Turnově / Výstavní sál / 4. 11. – 30. 12. 2021

 SVĚT KOSTIČEK® - Muzeum Turnov (muzeum-turnov.cz)