Poznejte svět MUZEUM LEGA v Poděbradech

1.8.2021 – 31.12.2021, 23:59

Poděbradské Muzeum Lega, nejmladší ze všech poboček, má pro své návštěvníky přichystaných více než 3.000 exponátů složených z drobných kostiček LEGO®. Mezi nimi jsou i modely, které jsou k vidění pouze v Poděbradech – Jiřího náměstí v Poděbradech a Liberecká radnice. Návštěvníci se zároveň dozví něco víc o historii a vývoji značky LEGO® a plno zajímavostí navrch. Věděli jste například, že dřív bylo lego dřevěné?

Cena vstupenky: od 250 Kč

V prostorech muzea máme speciální dětský koutek – speciální v tom smyslu, že je určen pro návštěvníky všech věkových kategorií, jelikož věříme, že stavění z lega si užije každý. Pokud byste chtěli ve stavění pokračovat i po otevírací době, navštivte i naši nadstandardně vybavenou prodejnu, kde naleznete aktuální LEGO ® stavebnice, limitované sety i exkluzivní LEGO ® produkty, které se v České republice jen stěží shánějí. Obchod je rájem i pro sběratele minifigurek a hledače náhradních dílů. Lego je legenda a soukromá sbírka Miloše Křečka – největší v České republice (a pravděpodobně i na světě, pokud porovnáme s údaji z Guinessovy knihy rekordů) – také!

Ještě jste u nás nebyli? Ještě jste ji neviděli a nevyzkoušeli? Nevadí! Máme pro vás otevřeno každý den a nyní navíc můžete vstupenky zakoupit na našem e-shopu – vstupenky.muzeumlega.cz

Těšíme se na vás!

Vaše Muzeum Lega

Foto: © Muzeum Lega