V Zoo Liberec celé léto komentované prohlídky

23.6.2020 – 31.7.2020, 23:59

Snad každý turistický cíl v této zemi hledá nové možnosti a příležitosti, jak vrátit návštěvníky do svých areálů a objektů a snížit finanční ztráty za období, kdy byly mimo provoz.

Přestože Zoo Liberec patří tradičně k nejnavštěvovanějším turistickým cílům Libereckého kraje, i ona hledá pro své příznivce nové příležitosti a novou motivaci  k návštěvě. 

Na svou 116. letní sezónu v Liberci naplánovali komentované prohlídky. Připraveno je 10 zkušených průvodců, kteří všem zájemcům ozvláštní výlet do zahrady informacemi a zážitky ze zázemí a zákulisí zoo. Na komentovanou prohlídku se můžete dostavit každý všední den v 10 nebo ve 14 hodin, podmínkou je zaplacení příplatku 60 Kč k běžné ceně vstupenky. Výhodou je pak i předběžná rezervace termínu pomocí formuláře na webu zoo: https://www.zooliberec.cz/zazitky-komentovane-prohlidky.html.

Kapacita prohlídek je omezená, jeden průvodce zvládne maximálně 15 osob. Akce je vhodná pro všechny od sedmi do 100 let a trvá přibližně 1,5 hodiny. Za tuto dobu se s průvodcem zastavíte u těch nejzajímavějších a nejvzácnějších zvířat, projdete cca 2/3 areálu. Zbývající část zoo si pak prohlédnete individuálně. Vyzkoušejte tuto službu návštěvníkům, každá vstupenka pomáhá.