Objevte Vsetín a celé Valašsko jinak!

1.6.2020 – 30.9.2020, 23:59

A to společně s medvědem Jurou! I letos probíhá na Valašsku regionální hra – Poznáváme Valašsko. S touto dobrodružnou hrou budete mít s dětmi program na celé prázdniny! A navíc pokud nasbíráte plný počet razítek (tlapek), budete zařazeni do hlavního slosování o zajímavé ceny.

Regionální hra může být zábavou jak pro děti, tak i dospělé. Hra potrvá od 1. června do 30. září letošního roku. Po zajímavých místech nejen na Vsetíně, které třeba ještě neznáte, vás provede herní brožura, která vám napoví, kde je umístěno dvacet razítek. Hrací brožurku si můžete vyzvednout v jakémkoliv Turistickém informačním centru na Valašsku.

Brožurka obsahuje nejen herní plánek, ale také poskytne skvělé tipy, co na Valašsku vidět a zažít.
Navíc je pro Vás připraveno i bonusové místo s pokladem, které ale najdete až po absolvování všech 20 míst a správně vyplníte tajenku. Pro účast ve finálním slosování o ceny je nutné odevzdat herní plánek se všemi razítky do jakéhokoliv informačního centra na Valašsku nebo plánek vyfotit či naskenovat a poslat na uvedenou adresu v brožurce. Do hry se můžete zapojit i přímým stáhnutím herního plánku z webových stránek www. poznavamevalassko.cz.

Pojďte i vy poznat nová místa na Vsetíně, které ještě neznáte! J