Lord of the Dance Tour 2021

18.2.2021, 19:00 – 21:30

Famózní a nedostižní Lord of the Dance se vracejí do České Republiky, aby opět uchvátili zdejší publikum. Seznam zastávek pro tour sezóny 2021 se rozšířil o České Budějovice, kam se slavný soubor vrátí po šesti letech. V tuto chvíli se tak diváci mohou na oblíbené „Lordy“ těšit už v sedmi českých městech.

Cena vstupenky: od 590,- Kč

Geniální tanečník Michael Flatley vytvořil svoji taneční skupinu Lord of the Dance, založenou na tradičním irském tanci, v roce 1996. Již první vystoupení 27. června téhož roku v Dublinu zbouralo všechny doposud zažité představy o tanečních show. Následovalo 21 zcela vyprodaných představení v londýnské Wembley a celosvětové turné.

Taneční show Lord of the Dance se stala světovým fenoménem a nejnavštěvovanějším tanečním představením vůbec. Michael Flatley po celá léta – i když již později sám aktivně nevystupoval – dohlížel velmi přísně na kvalitu pódiového zpracování, choreografie i výběr samotných tanečníků. Nyní, k 25. výročí, připravuje neúnavný a nestárnoucí Flatley jubilejní turné. Česká republika byla jednou z prvních zemí, která získala pro věrné fanoušky termín na rok 2021. Není divu, Lord of the Dance totiž vystoupí v Čechách již po třinácté a zhlédlo je zde dosud bezmála osm set tisíc diváků. Michael Flatley následuje svůj sen a bude to zcela jistě opět nezapomenutelný zážitek.

České turné začíná 18.2.2021 v Českých Budějovicích, pokračuje 19.2. v Praze, 20.2. v Brně, 23.2. v Ostravě, 24.2. v Pardubicích, 25.2. v Liberci a končí 26.2. v Karlových Varech.
Vstupenky v prodeji v síti Ticketportal, Ticketmaster a Ticket Art.