Centrum Tance živě - online lekce přes sociální sítě a ZOOM

20.3.2020 – 30.4.2020, 23:59

Nová éra Centra Tance. Spouštíme online lekce na sociálních sítích a aplikaci ZOOM. Když nemůžete chodit vy k nám, přijdeme my za vámi, a to až domů.

Cena vstupenky: 0-50 Kč

Baví vás i nás! Ano. Mluvíme o online lekcích, které jsme spustily na Světový den štěstí (20. 3.). Proběhl testovací týden a teď už rozrážíme online vlny naostro. Opět se máte možnost přidat a užít si každý den v pohybu.

Online lekce probíhají z pohodlí a bezpečí domova, odkud se s námi v daný den a čas spojíte přes Facebook nebo Zoom a zatančíte/zacvičíte si se svým oblíbeným lektorem. Nevadí, že doma nemáte moc místa, lektor ho v místě, kde natáčí, většinou nemá taky :).

Platby
Většina vybrané částky připadne přímo konkrétnímu lektorovi, který vede lekci. Je to způsob, jakým mohou lektoři pokračovat ve své práci i v současné době, kdy o všechny jiné možnosti výuky (a tím často i výdělku) přišli. A je to možnost i pro vás, jak spojit příjemné s užitečným - zacvičíte a zatančíte si a ještě podpoříte své oblíbené lektory a lektorky.

Kde online lekce probíhají?

Facebook

Živé vysílání probíhá na stránce Centra Tance. Nemusíte se předem nikam hlásit ani registrovat. V určenou hodinu tam prostě stačí být, na obrazovce se objeví lektor, video si zvětšíte a můžete podle jeho pokynů tančit a cvičit. Lektor vás neuvidí ani neuslyší, ale můžete mu psát komentáře :-). Výše příspěvku za online lekci je dobrovolná. Číslo účtu a variabilní symbol se dozvíte u konkrétní lekce.

Zoom

Na tyto lekce je třeba se předem přihlásit na našich stránkách, výše příspěvku je 50 Kč. 15 minut před začátkem lekce vám přijde pozvánka do zoom sálu. Nemusíte se bát, její ovládání je lehké a případně vám rádi poradíme (už jsme to mnohokrát vyzkoušeli sami na sobě). Máte-li na svém počítači nebo telefonu kameru a mikrofon, může vás lektor vidět a slyšet. Samozřejmě, jen pokud mu to dovolíte. Lektor pak může opravovat vaše pohyby a reagovat na dotazy.

Přehled online lekcí naleznete zde:

https://www.centrumtance.cz/akce/3039/centrum-tance-zive-online-lekce-pres-socialni-site-a-zoom