FANTAZIE NA KOLEČKÁCH - autorská rodinná show Michala Nesvadby - Zlín

14.11.2020, 15:00 – 17:00

Michal Nesvadba, všem dobře známý z televizního pořadu Kouzelná školka, vystupuje ve své ryze české autorské rodinné show Fantazie na kolečkách s podtitulem Záhada mizejících hraček, která pobaví děti od tří let, ale i jejich starší sourozence, rodiče či prarodiče.

Ve výpravně-poetické revue, v jejímž autorském týmu se vyjímají jména jako Lumír Olšovský (režie) či Ondřej Gregor Brzobohatý (hudba), vystoupí čtyřicet účinkujících na kolečkových bruslích, koloběžkách, kolech, jednokolkách, tříkolkách, kolonožkách nebo ve šlapacím autě. Mezi nimi i mistři světa či Evropy ve freestyle na koloběžkách, na in-line bruslích nebo na kolech atd. V show se setkáte se skřítky v nadživotních velikostech Bafíkem, Zeleňourem nebo Žluťounem a samozřejmě s Františekem a s Fanynkou z Fanfárie. Michalovy předvede své vynálezy a unikátní laserová kouzla zase ukáže „zlý“ Laserman.

Více informací najdete zde:
www.fantazienakoleckach.cz
www.facebook.com/FantazienakoleckachsMichalem

Dítě do tří let zdarma na klín svého doprovodu bez nároku na sedadlo. Maximálně 1 dítě zdarma na dva platící dospělé. Zákaz volného pohybu dětí jakéhokoliv věku bez dozoru.

ZTP/P – bude řešit pořadatel na [email protected]