Areál SANK trasa na in-line brusle

1.3.2020 – 31.12.2020, 23:59

Venku je krásné počasí, zahrádky hospůdek lákají k posezení, a ještě není vedro. Co to znamená? Ideální podmínky na to zase po roce vytáhnout svoje kolečkové brusle a prohnat se některou z in-line tras v Praze.

Ve sportovním areálu Na Korunce se nachází oválná in-line dráha, která je ideální především pro rychlobruslaře a sportovní nadšence (pokud vás náhodou brusle omrzí, můžete si v areálu zahrát fotbal nebo tenis).

Co areál nabízí?

1/ In-line dráhu evropské kvality - ačkoliv se jedná o jedinou dráhu tohoto typu v Čechách, není její užívání zpoplatněno a je volně přístupna všem zájemcům o bruslení, výhodou je hlavně její bezpečnost, nehrozí zde nebezpečí ze strany  cyklistů a chodců ,kteří ohrožují bruslaře na přeplněných stezkách rádoby určených pro bruslení, jediným omezením jsou pak jen tréninky in-line oddílu.

2/ Tenisové antukové kurty (4x) závodních parametrů s umělými lajnami.

3/ Víceúčelové hřiště s uživatelsky velmi příznivým trávníkem 3.generace (měkký povrch šetří klouby, vrchní gumový granulát zamezuje odřeninám), který poskytuje velmi reálný zážitek "trávníku" při hře a při pohybu nejen závodním hráčům, ale také rekreačním hráčům včetně dětí. Nyní je plocha využívána zejména pro malou kopanou - probíhají zde zápasy v rámci PSMF - futsal, Hanspaulská a Veteránská liga, vše pod záštitou ČMFS. Oddíl futsalu se účastní těchto soutěží, od září nově také veteránské ligy, organizuje tréninky, turnaje a další sportovní akce. Základní cena hřiště je 500,-kč/hod, nabízíme slevy při různých délkách smluvních rezervací.

4/ Další aktivity jsou např. nohejbalové turnaje na antukových kurtech pro tříčlenná družstva.