POP slaví první narozeniny s dárky pro všechny a bohatým narozeninovým programem pro své návštěvníky

29.2.2020 – 1.3.2020, 23:59

Pražské outletové centrum Premium Outlet Prague Airport (POP) slaví první narozeniny a jako dárek si naděluje novou ambasadorku, zpěvačku Daru Rolins, která se stává vůbec první tváří POP. 

Narozeninový pražského outletového centra si ale užijí i jeho návštěvníci. Během víkendu 29.2.-1.3.2020 na ně čeká bohatý program, spousta překvapení a opravdových zážitků. 
Jedním z nich bude průvod hraček a pohádkových postav hračkářství Hamleys, do kterého se budou moci zapojit děti i jejich rodiče. Své oblíbené zvířátko z balónků si budou moci děti vyrobit společně s balónkovým mágem a těšit se mohou kromě jiného i na narozeninový sladký popcorn, který bude po celý víkend zdarma. Pro děti všech věkových kategorií bude otevřena speciální dětská zóna Monkey´s Gym, kde se mohou malí návštěvníci nejen vyřádit, ale i něco naučit. Vedená bude školenými instruktory a rodiče tak mohou své ratolesti v klidu opustit a užít si nákupy a speciální nabídky, které POP nabídne pouze během tohoto víkendu. 
Rodiče si zpestří den nákupy, módní přehlídkou české značky JK Klett nebo návštěvou rozsáhlé unikátní automobilové sbírky Engine Classic Cars Gallery. 
Detailní informace k programu jsou na stránkách Premium Outlet Prague Airport www.pop.cz nebo na sociálních sítích.