The Dead Daisies - Lucerna Music Bar

9.6.2020, 20:00 – 22:00

Superkapela The Dead Daisies se vrací do Prahy

Rock’n’Roll je cesta, nikoliv cíl…všichni známe tohle rčení!! V roce 2020 The Dead Daisies pokračují ve své cestě s novou hudbou, koncerty a novým dobrodružstvím. V pražském Lucerna Music Baru vystupovali už několikrát, tentokrát se na jeho kruhové pódium vrátí 9. června. Vstupenky za 590 Kč + na webu a pokladně Lucerna Music Baru (na pokladně bez poplatku) a v sítích GoOut.cz, Ticketmaster a Ticketpotral. V případě nevyprodání vstupenek v předprodejích pak na místě v den koncertu za 690 Kč.

Cena vstupenky: 590/690 Kč

The Dead Daisies je australsko-americká rocková superskupina založena roku 2013 v Sydney. David Lowy coby zakladatel, kytarista a vůdčí postava vybíral do kapely řadu menších i velkých hvězd.

Loni mezi sebou The Dead Daisies přivítali nového člena, legendárního Glenna Hughese (Deep Purple, Black Country Communion). Glenn se ujal zpěvu a basové kytary po boku kytaristů Douga Aldriche (Whitesnake and Dio), Davida Lowyho (Mink a Red Phoenix) a bubeníka Deen Castronova (Journey, Bad English a Hardline).

Glenn je nesporným přínosem pro kapelu, pravým originálem uvedený do Rock And Roll Hall of Fame, s bohatou osobní historií v hudbě, která oplývá mnoha těžkými rockovými váhami.

Ve studiu v La Fabrique Studio na jihu Francie vzniká nové, dosud nepojmenované album, které vyjde v květnu, společně se zahájením turné. Na novém, dosud nepojmenovaném album The Dead Daisies se už podílí i Glenn, produkuje ho Ben Grosse.

Světové turné The Dead Daisies 2020 odstartuje kapela v této nové sestavě sérií letních koncertů, několikrát ve společnosti Judas Priest & Foreigner, s vystoupeními na velkých festivalech jako Graspop Belgium a Hellfest France nebo v malém klubu v Essenu v Německu či pražském Lucerna Music Baru.