Pokáč se na přání fanoušků vrací do Šumperka

11.3.2020, 19:30 – 22:00

Ocenění Platinová deska za debutové album Vlasy, nominace na Objev roku 2017 v anketách Český Slavík a Ceny Anděl, miliony zhlédnutí na YouTube, vyprodaný koncert ve Foru Karlín.

Cena vstupenky: 350/400 Kč

Tím vším se může pyšnit nejvýraznější písničkář nové generace Pokáč, který se na základě loňského úspěšného vystoupení a četná přání fanoušků vrátí ve středu 11. března do Domu kultury Šumperk.

Jeho druhé CD Úplně Levej, které již stihlo získat Zlatou desku, je ovšem zcela jiná písnička. Nové album představí na jarním turné POKÁČOVO JARO 2020. „Dorazte na zcela unikátní koncertní šňůru, která se nedá popsat slovy, ta se musí zažít,“ zve nejen šumperské fanoušky produkční domu kultury Michaela Horáková a uvádí, že na úvod koncertu vystoupí špička českého cellofolku Pavel Čadek.

Popularitu veřejnosti získal svým mimořádně vtipným a nápaditým textům, které zhudebňuje nejen pro své desky. Je také dvorním textařem zpěváka Voxela, má za sebou spolupráci s mnoha úspěšnými interprety - podílel se například na několika písních skupiny Mirai či Jakuba Děkana.

„Pro fanoušky tohoto vtipného sympaťáka máme důležitou zprávu. Již nyní díky obrovského zájmu o tento koncert je četná část vstupenek prodána. Doporučujeme proto dlouho neotálet s jejich nákupem,“ dodává s nadšením produkční DK Šumperk.

Koncert písničkářů Pokáče a Pavla Čadka začne ve středu 11. března od půl osmé večer. Vstupné v předprodeji je 350 Kč, v den akce podraží o padesátikorunu.