MTO Universal Praha

1.4.2020, 20:00 – 2.4.2020, 1:00

Malý Taneční Orchestr 1. dubna zamoří prostor Lucerna Music Baru čtyřhodinovou smrští hitů v podání Tomáše Hanáka, Františka Skály, Lenky Vychodilové a dalších umělců.

Zazní písně superhvězd televizní obrazovky 60. až 80 let (Václava Neckáře, Waldemara Matušky, Haničky Zagorové, Jany Kratochvílové i Karla Hály, Pavla Lišky, atd.). Repertoár doplní světoví Elvis Presley, Tom Jones, Frank Sinatra, Joe Cocker i naši lidoví Promovaní inženýři od Plavců-Rangers, liboví Peter Dvorský a Karel Černoch a poetický Petr Novák. Z novějších skladeb jmenujme alespoň „Nádherný rój“ Daniela Hůlky a hit „Souměrná“ od Báry Basikové.

Za nástroji i mikrofony se Vám představí přední pražští umělci - František Skála, Zdeněk Lhotský, Aleš Najbrt, členové Divadla Sklep - Tomáš Hanák, Lenka Vychodilová, Jana Hanáková, Fero Burda a virtuosi - Roman Fojtíček, Jiří Kulich Novotný a Luděk Polifka.

MTO Universal Praha - Aprílový večer hudebních masochistů!
1. 4. 2020 doors 20:00
Lucerna Music Bar, Praha

Vstupenky za 300 Kč (+ poplatky) v prodeji na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu Lucerna Music Baru, GoOut.cz a v sítích Ticketmaster a Ticketportal. Na místě 350 Kč.