STO ZVÍŘAT VE ŠKODA MUZEU - ZRUŠENO

4.4.2020

Vzhledem k nařízení vlády ČR byla akce zrušena. Zakoupené vstupenky bude možné vrátit na recepci ŠKODA Muzea po znovuotevření muzea a to až do 30. 11. 2020. V případě vstupenek zakoupených v síti Ticketmaster, se prosím obraťte na [email protected].

Kapela Sto zvířat letos slaví neuvěřitelných 30 let existence na hudební scéně. Mladá Boleslav se stane součástí této skvělé oslavy během jarní tour.

Cena vstupenky: 290/350 Kč

Skupina vznikla krátce po sametové revoluci v roce 1990 jako projekt Jana Kaliny (bicí, zpěv, autor hudby) a Tomáše Belka (tenorsaxofon, texty), kteří právě přišli z vojny a oslovili zpěvačku Janu Jelínkovou, která je dodnes tváří a ozdobou Zvíření party. Kapela se vzápětí stala průkopníky SKA stylu, u nás do té doby nepříliš známého hudebního žánru, vycházejícího z jamajských tanečních rytmů. Od té doby kapela ušla v rámci žánrů dlouhou cestu lemovanou rocksteady, reggae, swingem i rockem. Sto zvířat má za sebou více jak 2300  koncertů a festivalů v Čechách i zahraničí. Během své třicetileté existence vydala Zvířata  řadu alb a klipů.  Ze Sto zvířat se postupem let stala jistota českých rockových klubů a jako jedna z našich nemnoha kapel se pravidelně účastní všech velkých letních festivalů. Nečekejte tedy až do léta, u nás je uslyšíte již v březnu!

Sál L&K Fórum od 20:00, koncert ke stání. Vstupné 290,- Kč, na místě 350,- Kč.