Wage War - Futurum Music Bar

10.6.2020, 20:00 – 22:00

Metalcoroví Wage War plánují koncert v pražském Futuru

Cena vstupenky: 440/540 Kč

Floridská metalcorová pětka Wage War vybrousila svou výbušnou kombinaci technického umu a hypnotických melodií na svém třetím albu Pressure [Fearless Records]. Wag War s tímto albem vystoupí 10. června v pražském Futuru. Vstupenky za 440 Kč (+ poplatky) v předprodeji od pátku 31. ledna 10:00 na pokladně Lucerna Music Bar (bez poplatků), na webu Futurum Music Baru a v sítích GoOut.cz, Ticketmaster a Ticketportal. V případě nevyprodání vstupenek v předprodejích na místě v den koncertu za 540 Kč.

Kapelu tvoří Briton Bond [zpěv], Cody Quistad [doprovodná kytara, čistý vokál], Seth Blake [kytara], Chris Gaylord [basová kytara] a Stephen Kluesener [bicí].

Wage War debutovali v roce 2015 albem Blueprints, které obsahovalo skladby“Alive” (12 milionů streamů na Spotify) a “The River” (8 milionů streamů).

Druhé album Deadweight z roku 2017 již představilo vyzrálou kapelu. Singl „Stitch”získal 14 milionů streamů na Spotify a Deadweight si vysloužilo chválu od MetalInjection, New Noise, Metal Hammer a Rock Sound. Wage War byli na turné s I Prevail, Of Mice & Men, Parkway Drive a A Day To Remember.

Loňské album Pressure produkoval Drew Fulk (Motionless in White, Lil Peep, IDKHOW) a kapela jej poprvé nahrála v inspirativním Los Angeles. Pressure dostává Wage War na vyšší úroveň.

“Když si poslechnete tuhle desku, dáte Wage War desítku,”říká Cody. „V textech jde všechno od srdce. Možná vám to pomůže v těžkých situacích, posune do dalšího dne nebo vám to dá sílu si s někým promluvit. A není nic lepšího."