CHINA GIRL – Akrobatická show s hity DAVIDA BOWIEHO

30.3.2020, 19:00 – 31.3.2020, 21:00

!!! SVĚTOVÁ PREMIÉRA V PRAZE !!!

JEDINEČNÉ SPOJENÍ HUDBY A AKROBACIE

Cena vstupenky: 99/590/790/990/1290/1490/1790 Kč

Ticket Art přináší do Prahy světovou premiéru nové show CHINA GIRL německých producentů Hermia Kleina a Raoula Schoraggeho, který stojí za veleúspěšnou produkcí Čínského národního cirkusu, který již 6x dobyl Česko se svými dechberoucími programy.

Těšit se můžete na unikátní spojení geniální a nesmrtelné hudby Davida Bowieho s tím nejlepším z východní i západní akrobacie. Představení doprovodí živá kapela a zpěv a vystoupí 12 špičkových artistů a akrobatů.

Nenechte si ujít příležitost být u premiéry show, která objede celý svět.

Vstupenky do VIP lóží zahrnují welcome drink (sekt), samostatný bar a šatnu.

CHINA GIRL – LÁSKA JE SILNĚJŠÍ NEŽ KREV

Pod vedením dvou německých producentů Hermia Kleina a Raoula Schoraggeho vzniká další skvělé představení CHINA GIRL, navazující na produkci Čínského národního cirkusu, které je na cestě dobýt srdce celosvětového publika.

Inovativní koncept celé show stojí na úžasné čínské akrobacii spolu s živou hudbou od Davida Bowieho. Děj je inspirován slavnou tragédií Williama Shakespeara Romea a Julie, avšak zasazen do New Yorku na přelomu tisíciletí. Milostný příběh mezi Dou Dou a Robertem ukazuje neustálé soupeření mezi etnickými skupinami – přistěhovalci ze západu žijící v “malé Itálii” a čínské imigranty. Osudová láska i nepřátelství na život a na smrt se odehrávají v prostředí Manhattanské čínské čtvrti mezi ošklivými dvorky, stánky s místními potravinami a fast foody.

FASCINACE KULTUROU MEZI INTEGRACÍ A KONFRONTACÍ

Již po 2000 let se akrobaté z Dálného Východu svým uměním téměř snaží bourat zákony gravitace a dávají důraz na propojení pohybu těla, mysli a duše. Zkrátka se jedná o nejlepší umělce světa, kteří za posledních 30 let stihli okouzlit více než 10 milionů diváků po celé Evropě. Západ se setká s Východem, cirkus se snoubí s muzikálem, magickými triky, artisty a komedie se spojí s poezií spolu s dotekem hudby.

Krásné hadí ženy, elegantní artisté dělající stojky, charismatičtí žongléři s vázami, klauni a akrobaté – ti všichni jsou seskupeni v jednom světovém unikátním projektu CHINA GIRL, zbrusu nové divadelní produkci od cirkusové legendy Čínský národní cirkus. Zvolená choreografie pro hudbu mnohdy kontroverzního umělce Davida Bowieho nevypráví pouze příběh, umělci ho skutečně prožívají. Herci se před i za oponou stávají autentickými vzory pro mezikulturní spojení.
Jako má každá epocha svoje hrdiny, tak každý čas má svoji vlastní unikátní show. A čas pro propojení lidí všech kultur prostřednictvím show CHINA GIRL je právě teď!