Saint PHNX / UK - Futurum Music Bar

15.9.2020, 20:00 – 22:00

Saint PHNX se po pár měsících znovu vrací

Alternativně rockové duo SAINT PHNX ze skotského Glasgow ohlásilo druhou část svého evropského turné, které začíná 11. září ve Frankfurtu, a 5. října končí v Dublinu. 15. září se po pár měsících vrátí také do Prahy, tentokrát do Futurum Music Baru.

Cena vstupenky: 390/490 Kč

Vstupenky za 390 Kč + poplatky jsou k dispozici na webu Futurum Music Baru, na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků) a v sítích GoOut.cz, Ticketmaster a Ticketportal. V případě nevyprodání vstupenek v předprodejích pak na místě v den koncertu 490 Kč.

Na turné podpoří své nové album DDMN, které vyšlo u AWAL a je k dispozici jako download a na limitovaném vinylu. Po první části vyprodaného britského a evropského turné dvojice v březnu zamíří do USA a léto stráví účastí na mnoha festivalech.

SAINT PHNX tvoří dva bratři Stevie a Alan Jukes. Za své vzory považují Twenty One Pilots, X Ambassadors a Imagine Dragons, ale jejich hudba se skvělými nápady a melodickými refrény má ambice i potenciál dosáhnout na hudební vrchol a vyprodat arény. 

Debutovému LP předcházelo od roku 2019 6 indie singlů (Deadmen, Death of Me, Nunchuck, Shake, Sorry a Scream). Všechny se objeví na albu a pyšní se celkem několika desítkami miliónů streamů. SAINT PHNX vyprodali koncertní sály, předskakovali Yungbludovi a Lewisovi Capaldimu a vystoupili na mnoha festivalech včetně Readingu a Leedsu.

DDMN je zkratkou slova Deadmen, je to album o jejich otci (Dad). Je o objevování sebe sama, o našich rozhodnutích, o tom, jak nás ovlivní. Album má dvě části – světlou a temnou.