Beacon / US - Café V lese

26.1.2020, 19:30 – 21:00

Elektroničtí Beacon rozhýbou Café V lese

Cena vstupenky: 250/300 Kč

Elektronické duo Beacon přijíždí se svojí novou deskou, kterou Thomas Mullarney III a Jacob Gossett pečilvě připravili ve svém studiu v newyorském Brooklynu. Po turné s Tycho, Nickem Murphym, Gold Pandou a čtyři roky od vydání prvního alba na Ghostly International ale věděli, že další směřování bude jiné.

Společně absolvovali několik sessions, jejichž výsledkem byl mnohem přímočařejší songwriting ve srovnání s předchozím užíváním smyček a textur. Vytvořili dema postavená na klavírních akordech a kytarách se silnými voikálními melodiemi. Skoro nekonečným procesem se podařilo skladby rozvíjet a nahlížet na ně z mnoha úhlů - a stejně jako u lomu světla lze na tyto nahrávky nahlížet jako na prostor, ve kterém se nacházejí zdánlivně odlišné barvy - minimalistické balady, popové spirituály i taneční hity, které spolu i přes různé rychlosti mají spirituální soudržnost. Tuhle kolekci písní Beacon nazývají Gravity Pairs.

Beacon vystoupí 26. ledna 2020 v Café V lese. Vstupenky v prodeji v síti GoOut za 250,- + poplatky, na místě v den koncertu pak za 300,-.