Den otevřených dveří: Výtvarný ateliér Malování a kreslení se rozšiřuje a otevírá novou pobočku na Žižkově

10.2.2020, 12:00 – 20:00

Zápis do výtvarných kroužků ateliéru Malování a kreslení je v plném proudu, pro nový semestr připravil ateliér příjemnou novinku a tou je otevření nové pobočky v Praze na Žižkově v ulici Čajkovského 35. Zájemci různého věku se mohou přihlásit na kurzy nespočtu různých výtvarných technik pod vedením profesionálních umělců, pro přihlášky do 30. 1. 2020 je sleva 10%.

"Výtvarný ateliér Malování kreslení je neziskovou organizací, jejímž cílem je poskytovat výuku výtvarného umění dětem, mládeži, dospělým a seniorům v nejvyšší možné kvalitě a úrovni. Výtvarné kurzy jsou vedeny akademickými malíři, sochaři, architekty a designery. Přijďte se k nám po telefonické domluvě podívat a přesvědčit o kvalitě našich služeb!" (Ing. arch Nina Mainerová, ředitelka a jednatelka spolku)

Nabídka kurzů je velmi pestrá a ten odpovídající nalezne začátečník i pokročilý. Vybírat lze například z různých druhů kresby a malby – kurzy portrétů, figurální kresby, olejomalby, akvarelu, ale dokonce i sochařský, grafický, keramický kurz či oděvní díla atp. Pokud byste si stále nebyli jisti výběrem toho správného kurzu, tak skvělou příležitostí pro rozhodnutí je Den otevřených dveří, který je na adrese ateliéru (Čajkovského 35, Praha 3) pořádán 10. 2. 2020 od 12 do 20hodin. Kromě získání lepší představy o atmosféře kurzů se můžete osobně setkat i s lektory, konzultovat své práce a navíc každý návštěvník obdrží malý dárek.