Sub Focus otevře sezónu v ROXY největšími hity

17.1.2020, 20:00 – 22:00

Co track, to hymna parketu – to je Sub Focus. Už před šestnácti lety, kdy si ho vzal Andy C pod svá křídla, byl hvězdou. Vzpomeňme na ‘X-Ray’ a mnoho dalších.

Jeho rozpoznatelné melodie spolu s opulentním beatem ho předurčily ke kariéře přesahující až do pop music a spolupracím třeba s Rudimental nebo Chronixx. Vyprodané headline shows v mnohatisícových sálech jako Brixton Academy jeho kvality jen potvrzují. O to, zdali v lednu vyprodá i pražskou ROXY, se můžeme začít sázet teď

Předprodej začíná 5. listopadu přes MY ROXY prvních 24h. Poté k dostání v síti GoOut.

Mnohaletá kariéra nabízí možnost experimentování. A tak se v průběhu let vydal Sub Focus na výlet od undergroundového zvuku ‘Soundguy’ směrem k popovému průlomu ‘Tidal Wave’ s desítkami milionů shlédnutí.  Nejnovějším releasem ‘Solar System’ se vrací zpět ke kořenům.  Pompéznost v kombinaci s tanečností zaručily, že ho momentálně uslyšíte na každé zlomené party minimálně jednou. Občas si zamixuje po boku parťáka Wilkinsona nebo zahraje live, a to na všech kontinentech. Do ROXY se vrací po více než pěti letech. Nostalgie zahalená do kabátu podle poslední módy zaručena!