Žofínský gala ples

28.3.2020, 19:00 – 23:00

Nablýskaný sál novorenesančního paláce Žofín je již téměř dvě století synonymem kulturního a společenského života Prahy. V sobotu 28. března 2020 přinese široké veřejnosti jedinečný večer, který nabídne několik exkluzivních lákadel - ukázky vítězů StarDance, show trojnásobných mistrů světa i naprosto unikátní "roztančené stoly". Nenechte si ujít Žofínský gala ples, který pořádá Škola tance pro všechny v rámci tanečního festivalu Prague Dance Championship. Nenechte si ujít ples, jaký Praha ještě nezažila!

Když se na tanečním parketu potkají Jan Onder s Markem Zelinkou, je z toho vždy nezapomenutelný zážitek plný emocí, příběhů, odvážných figur i parodie a komiky. Čím nás hvězdy ze StarDance překvapí na Žofíně?
Marek Kosaty - Paulina Glazik patří k nejslavnějším párům historie tanečního sportu. Vychutnejte si jejich vystoupení, které se objevuje jen na zcela výjimečných akcích!

A milé dámy, nemyslete si, že zůstanete sedět v koutě, když dorazíte bez tanečníka či s netančícím partnerem. Objednejte si místo u tzv. roztančeného stolu a protančete třeba celý ples díky unikatní službě TAXI dancers. "Smím prosit" uslyšíte ze všech stran od profesionálních tanečníků, kteří vám budou celý večer k dispozici.

Návštěvníci Žofínského gala plesu se dále mohou těšit na skvělý orchestr, módní přehlídku exkluzivních tanečních šatů a spoustu další zábavy. VIP vstupenky zahrnují občerstvení, které pomůže hostům dokonale si vychutnat celý večer.
Na akci poskytla záštitu Městská část Praha 1, jmenovitě místostarosta Ing. Petr Hejma.