Lotrando a Zubejda - Divadlo pod Palmovkou

15.12.2019, 13:30 – 27.12.2019, 16:00

Lotrando a Zubejda opět najevišti!

Lotrando a Zubejda - Divadlo pod Palmovkou
  • Adresa:
    Zenklova 566/34
    Praha 8 180 00

Další představení úspěšného muzikálu na prknech Divadla pod Palmovkou 

Legendární pohádka Lotrando a Zubejda se na jaře letošního roku dočkala premiéry v divadelním zpracování na prknech Divadla Metro. Muzikál zaznamenal takový úspěch, že všechna dosavadní představení byla vyprodána. Nyní se oblíbené představení přesouvá do Divadla pod Palmovkou a nabízí další reprízy.


"Představení Lotranda a Zubejdy v Divadle Metro bylo pro nás příjemným překvapením. Všichni hráli a zpívali s chutí a bylo tam plno scénických nápadů. Publikum to oceňovalo potleskem, který jsme my dva upřímně prodlužovali," shodují se autoři hudby a dnes již zlidovělých písní Jaroslav Uhlíř a Zdeněk Svěrák.


Atraktivní divadelní podoba pohádky s velkolepou výpravou přivede všechny oblíbené hrdiny, včetně drvoštěpa Drnce, sultána Solimána, světaznalého pana Lustiga, popletů Zelí, Belí, Halí i chytré La Mad.


V roli krásné princezny Zubejdy z daleké Solimánie se představí Eliška Jansová, známá z vánočních pohádek Princezna a písař či Svatojánský věneček i z hostování v několika pražských divadlech. Slušně vychovaného loupežnického synka Lotranda si s chutí zahraje Michal Pazderka.

Rozverný příběh podle scénáře Zdeňka Svěráka a Karla Smyczka, chytlavé písničky oblíbené autorské dvojice Svěrák & Uhlíř, skvělé herecké výkony, to vše umocněno velkorysou výpravou, jevištními efekty a bezprostřední atmosférou živého představení.


Vstupenky v ceně 299 Kč/osoba jsou v prodeji v sítích Ticketstream a GouOut.

Lotrando a Zubejda – Informace o inscenaci
Scénář: Zdeněk Svěrák, Karel Smyczek
Hudba: Jaroslav Uhlíř
Texty písní: Zdeněk Svěrák
Divadelní úprava a režie: Vít Prýmek
Scéna a kostýmy: Lucie Bradáčová, Věra Pivoňková
Hudební režie a úprava: Dalibor Tuž
Choreografie: Eliška Jansová
Hrají: Eliška Jansová, Eva Přívozníková, Michal Pazderka, Matěj Pour, Rostislav Trtík, Libor Jeník, Petr Pěknic, Kryštof Nohýnek, Štěpánka Prýmková, Radim Jíra, Jáchym Kučera, Eliška Hamplová, Veronika Barešová, Lucie Karbanová a další...


Více na https://lotrandoazubejda.show/