Slava Polunin - neuvěřitelná Sněhová show klauna Slavy Polunina míří konečně do Prahy

4.3.2020 – 8.3.2020, 23:59

Světově proslulý ruský umělec a klaun Slava Polunin se připravuje na další sezónu a pomalu oprašuje kostýmy a rekvizity. S jedinečnou Sněhovou show, která nemá ve světě obdoby a je známá jako Slava´s Snowshow, slaví Polunin úspěchy už od roku 1993. Viděly ji miliony diváků po celém světě a konečně si ji může užít také české publikum. Míří totiž do Prahy, konkrétně do Divadla Hybernia. Unikátní představení, které získalo dvacet mezinárodních ocenění včetně ceny Laurence Oliviera za nejlepší zábavný program a ceny Drama Desk, se tady odehraje jen sedmkrát, a to od 4. března do 8. března 2020.

Spontánní a magický žánr představení balancuje na hranici možného a určen je pro všechny generace, pro malé i velké. Diváci jsou od začátku vtaženi do světa zázraků, snů a fantazie, který je dětem tak vlastní, ale dospěláci už na něho dávno zapomněli a každodenní starosti jim sotva dovolí si ho připomenout, nebo se do něho na chvíli vrátit. Věřte, nevěřte, Snowshow to dokáže! Během ní se snadno oprostíte od okolního světa a vrátite se alespoň na chvíli do bezprostředního a bezstarostného dětství. A to přece stojí za to!

 Neuvěřitelná show vyvolává mrazení v zádech, probouzí city, o kterých možná ani nevíte a přinutí ke smíchu i toho největšího bručouna. Jedna jeho scéna byla i součástí představení cirkus de soleil. Diváci odcházejí nadšení, šokovaní a především šťastní, což samotného Polunina velmi těší. „Mám krásné privilegium vidět každý večer tisíce šťastných tváří,“ říká spokojeně, ale upřímně. 

Slava Polunin se do naší země vrací vždy rád. Má tady spoustu přátel včetně Bolka Polívky, znal se s Borisem Hybnerem a přátelí se dál s jeho dcerou Vandou, loni se na představení v Budapešti seznámil s Lucií Zedníčkovou a její dcerou, které tam za ním vyrazily. Pochvaluje si i český humor. „Češi mají dobrý humor a baví mne, že jsou mezi vámi také rebelové,“ říká Slava Polunin. „Moc se těším, až na jaře přijedu a českému publiku nabídnu  svoji Snowshow. Věřím, že i vám vykouzlím na tvářích úsměv a udělám vás štastnými,“ dodává klaun a srdečně na Sněhovou show zve. Nenechte si ujít tuto výjimečnou příležitost. Tento jedinečný divadelní hit prostě musíte vidět!