MINT Market Ostrava No.1

26.10.2019, 11:00 – 18:00

V sobotu 26. října poprvé zavítá do Ostravy trh se svěží módou, šperky a designem MINT Market Ostrava No.1. Akce se bude konat v  zajímavých prostorách Trojhalí Karolina současně s Extrem food festivalem.

Cena vstupenky: zdarma Kč

Jedinečnou nabídku originálních výrobků doplní příjemná hudba a skvělá atmosféra, která je na MINT Marketech vždy zaručená. Prvních 200 návštěvníků získá luxusní plátěnky Konec igelitek v Čechách, které dostanou za vyplnění krátkého dotazníku u stánku Lovemusic. Návštěvníci si tak budou moci odnést své úlovky z MINT Marketu ve stylové plátěnce. MINT Market je přístupný zdarma a bez bariér.

Jedinečná, stále se obměňující nabídka originálních a poctivě vyráběných produktů. Zábavné nákupy v zajímavém prostředí. Jedinečné, neokoukané dárky. Osobní setkání s výrobci. Dobrý pocit z nákupů ekologicky udržitelných výrobků a podpoření lokální výroby. Skvělá atmosféra. Příjemná hudba. Výborné občerstvení. Společenská událost, na které určitě potkáte někoho známého. To jsou ve zkratce důvody, proč se vyplatí zamířit na MINT Markety. 

Historie MINT Marketů začala v červnu 2010, kdy proběhl první módní market pod názvem Factory Fashion Market. Od té doby se rozšířil nejprve do Prahy a pak i do mnoha dalších měst po celé České republice. MINT Markety si kladou za cíl podporu malého podnikání a českého designu. V kontrastu s velkými nákupními centry, která nabízejí tovární zboží vyrobené kdesi v Číně a zisky z něj odcházejí z České republiky k nadnárodním společnostem, vytvářejí MINT Markety prostor pro malé lokální výrobce, kteří k výrobě přistupují úplně jiný stylem. S láskou, se zájmem o ekologické aspekty výroby, bez převážení zboží po celé zeměkouli. Prodejci z MINT Marketů vyrábějí své zboží v malých sériích, mnohdy se jedná o zcela jedinečné kusy. Svým podnikáním si splnili svůj sen o tvůrčí práci, která dává smysl. Má smysl je podpořit.

MINT MARKET OSTRAVA NO. 1

Trojhalí Karolina

SO 26.10.2019: 11:00 - 18:00