Gastro benefice Polívková smršť
Již po deváté bude pěší zóna na Andělu patřit předním českým kuchařům, výborným polévkám
a pomoci dobré věci!
Přijďte se podívat 21. - 24. října 2019 a kupte si polévku, na které si pochutnáte, uděláte něco pro sebe a své zdraví, ale nejen to. Zároveň totiž přispějete lidem po mrtvici nebo jiném získaném poškození mozku, kteří si sami nemohou dovolit hradit neurorehabilitaci v centru ERGO Aktiv, o.p.s.. Výtěžek z této akce totiž putuje právě jim.
Pondělí 21. října
Radisson Blu Alcron – Celerový krém
Spojka Karlín - Kulajda
Úterý 22. října
Restaurace Etnosvět – Houbový krém
Casa De Carli - Toskánská zeleninová polévka Ribollita
Restaurant Mlýnec – Dýňová s kokosovým mlékem a perníkem
Středa 23. října
Sezio restaurant – Šumavská bramboračka
Holiday Inn Prague - Karotkový krém se zázvorem a domácím koriandrovým olejem
Čtvrtek 24. října
Restaurant Amaryla – Krém z pečené karotky a dýně Hokaidó na medu s rozmarýnem
Sezio restaurant – Tomatová polévka z pečených rajčat s bazalkou
Panorama hotel Prague - Bouillabaisse