MILENA MÁ PROBLÉM (festival Young for young) - Městské divadlo v Mostě

Hravé, dravé ale i vážné a především vtipné představení. Všem ženám před svatbou, po svatbě, s dětmi i bez nich. 

MILENA MÁ PROBLÉM (festival Young for young) - Městské divadlo v Mostě
  • Adresa:
    Topolová 1278
    Most 434 01

Autor: Šárka Vaculíková
Režie: Šárka Vaculíková

Všem mužům (těm co doma uklízí i těm, co neuklízí)...Zkrátka všem, co se chtějí pobavit nad pravdivostí života. Jak řekl Oscar Wilde: "Život je příliš důležitý na to, abychom ho brali vážně..."

Vstupné: 150 Kč.

Délka představení: 70 minut bez pauzy.

Vhodné od 15 let.

Hraje Šárka Vaculíková.


"Šárka Vaculíková v inscenaci Milena má problém text napsala, hraje jej i písně v něm zpívá (za doprovodu Jana Šikla) s neokázalou bezprostředností. Zjednodušeně řečeno: nehraje, že hraje, ale na jevišti je."

Karel Král (šéfredaktor časopisu Svět a divadlo)

Herečka Šárka Vaculíková vystudovala herectví na Pražeské konzervatoři a katedru Autorské tvorby a Pedagogik na Damu. Kromě natáčení seriálů Ulice a První krok si zahrála i ve filmech Rafťáci, Můj vysvlečenej deník a Deset způsobů jak sbalit holku.

Hostovala v divadlech Studio Dva v představení Hlava v Písku, Švandově divadle v Penězích od Hitlera a divadle v Českých Budějovicích. Nyní hraje v Divadle v Celetné své autorské představení Milena má problém, ale můžete ji vidět také v představení Klec nebo Srpen v zemi indiánů. V Divadle Bolka Polívky hraje v představení Tvrz a Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho. Na Letních Shakespearovských slavnostech se objevila v legendární inscenaci Veselé paničky Windsorské. V současné době je v angažmá v Divadle na Vinohradech.

Z filmové tvorby má za sebou natáčení filmů David, Zloději zelených koní, Seznamka nebo pohádku Řachanda.