POLOPO - HRADNÍ SLAVNOSTI POCTIVÝCH LOKÁLNÍCH POTRAVIN

19.10.2019, 10:00 – 15:00

V sobotu 19.10.2019 od 10 do 15 hodin na hradě a zámku Dolní Kounice u Brna vás opět Hradní Spolek spolu s farmáři zvou na další letošní HRADNÍ SLAVNOSTI POLOPO – 735 let tradice poctivých lokálních potravin.

Cena vstupenky: dobrovolné Kč

Najdete zde pestrou nabídku kvalitních potravin od tuzemských výrobců. Součástí obnovení této staleté tradice, je stále postupné představování nejširšího spektra těch nejkvalitnějších výrobců z různých oborů a služeb v průběhu celého roku.
Tentokrát se těšme na výrobky z domácího česneku, semolinové těstoviny, vanilkový obchod, přírodní kosmetiku domácí výroby, několik druhů uzených mas a klobás, paštiky, nakládané i dlouhozrající sýry kravské i kozí, luštěninové chipsy, sirupy a marmelády, RAW ovocné kuličky, sušené maso , sušené ovoce a zeleninu, bylinkové směsi, oříškové speciality, levandulové výrobky, přívlastková vína, bylinkové soli, selské dřevěné hodiny, keramiku a mnoho dalšího.

Můžeme se také společně těšit na ukázku střelby a střelnici, kde si budou moci návštěvníci vyzkoušet střelbu z luku. Vstupné je opět dobrovolné. Těšíme se na Vás opět v hojném počtu!