NEREZ & LUCIA | ABONENTNÍ CYKLUS

26.11.2019, 19:00 – 21:00

WORLD MUSIC

Máte rádi spojování hudebních stylů s příchutí exotiky i tradice? Hudbu, kterou nelze zařadit? Pak si přijďte poslechnout výborné muzikanty, kteří vám tu pestrou směsici hudby představí. Směsici hudby, kterou je radost poslouchat i objevovat.

Cena vstupenky: 300 Kč

NEREZ & LUCIA – adventní koncert

Zakládající členové legendární kapely Nerez - Vít Sázavský a Zdeněk Vřešťál se spojili se zpěvačkou Luciou Šoralovou, aby nahráli 12 převážně autorských písní Zdeňka Vřešťála, Lucii Šoralové a dalších zajímavých hostujících autorů (Ondřeje Soukupa a Silvie Kaščákové). Nové album nazvali ZLOM, i když navazuje na klasická alba Nerezu, jakými jsou Masopust, Na vařený nudli a Ke zdi. Žánrově pestrá nahrávka je stylově rozkročená napříč celou Evropou.

NEREZ & LUCIA zahrají v Mladé Boleslavi jak písně z jejich nového alba, tak i největší hity původní skupiny Nerez, jako Tisíc dnů mezi námi, Kočky, Já s tebou žít nebudu nebo Do posledního dechu. Adventní koncert přinese navíc koledy a vánočně laděné písně.

Můžeme se tedy těšit na čardáš, folkovou baladu, reggae, šanson i akustickou pop music, na mimořádné pěvecké výkony hlavních protagonistů, rafinované sbory a virtuózní sóla. V písních uslyšíme češtinu, slovenštinu, hebrejštinu, srbochorvatštinu či romštinu. To přinese nezařaditelný multižánrový celek, v němž jde hlavně o dobrou hudbu.

Lucia Šoralová – zpěv

Vít Sázavský – zpěv, viola, kytara

Zdeněk Vřešťál – zpěv, kytara, foukací harmonika, trombon

Grégoire Brun – kontrabas, zpěv

Robert Fischmann – flétny, píšťaly, klavír, perkuse, zpěv

David Lomič – akordeon, tenorsaxofon, zpěv

L&K Forum od 19:00, stolové uspořádání.

Sál i občerstvení bude otevřeno od 18:30.

Na tento cyklus opět nabízíme možnost zakoupení zvýhodněné abonentní vstupenky, která zahrnuje vstupné na všechny tři koncerty. Abonentka je přenosná.

Předprodej vstupenek na jednotlivé koncerty na recepci ŠKODA Muzea.

Cena vstupenky na jednotlivý koncert Nerez & Lucia 300 Kč