Old Good Chassis alternative - rock

26.10.2019, 20:12 – 21:12

Jihlava Band Old Good Chassis alternative - rock

Cena vstupenky: 180 Kč

Kapelu založili herci Horáckého divadla listopadu roku 2017. Jakub Škrdla - saxofon, Lenka Schreiberova - basa a Standa Gerstner - zpěv a bicí. V této podobě působila v divadelním představení Romeo a Julie v režii Pavla Šimáka a v Kabaretu z lágru v režii Kateřiny Duškové.
Po derniéře obou představení se kapela rozhodla pokračovat mimo jeviště Horáckého divadla i na koncertních pódiích. K tomu však potřebovala vlastní repertoár, kytaristu a ještě jednoho bubeníka. Do kapely tehdy přišli Martin Fuchs - kytara a Jan Fuchs - bicí. Bratři spolu již hrají 8 let a hráli spolu v několika Jihlavských kapelách např: JOYNERS, URAGÁN atd. Oba mají bohaté hudební zkušenosti jak od svých učitelů (Miloš Makovský a Vítězslav Vavrda) tak z nahrávacích studií i z koncertních pódií.
V této sestavě (už kompletní) OLD GOOD CHASSIS začlo zkoušet vlastní tvorbu. První koncert nebyl nikde jinde než na domácí půdě Horáckého divadla Jihlava v Divadlením klubu. Kromě klubových koncertů se nám podařilo zahrát si i na netradičních akcích jako byla Túlavá čitáreň na Slovensku nebo Divadlo na Staré plovárně v Jihlavě. Za největší úspěch však považujeme koncert na Zámku Polná, kam si nás jako předskokany pozvala jihlavská legenda XIII. STOLETÍ.

Vstupenky na: https://www.funarena.cz/cz/eventy/old-good-chassis-alternative-rock-6