Jóga v Bedřichově

2.9.2019 – 31.10.2019, 23:59

Máte rádi jógu? Tak právě Penzion UKO je tím ideálním místem pro Vás, kde poznáte krásu jógových pohybů i sjednocení Vašeho těla, ducha i mysli.

V penzionu UKO si můžete užít pobyt plný jógy a relaxace v jednom. Náš Penzion UKO se nachází v Jizerských horách, kde vás uchvátí krásná příroda a klidné prostředí. Penzion disponuje luxusním wellness centrem, krytým bazénem se slanou vodou a v neposlední řadě ubytování v Bedřichově nabízí útulné pokoje pro dvě nebo tři osoby či ubytování v rodinném apartmá.

Jóga přímo v penzionu

Studio jógy, které se nachází přímo v penzionu, je zaměřeno na cvičební lekce power jógy, vitální jógy, fasciální jógy, YIN jógy a restorativní jógy, meditace a mnoho další. Lekce jógy jsou vedeny zkušenými lektory s letitou praxí. Při cvičení jógy zapomenete nejen na stres a každodenní povinnosti, ale především uvolníte celé své tělo, načerpáte novou energii a zlepšíte si celkově své nejen fyzické ale i duševní zdraví.

Nabízíme i lekce pro firmy v rámci jógových pobytů. Cílem těchto pobytů je stmelení kolektivu, zvýšení produktivity a přispění k celkové lepší náladě ve vaší firmě. 

V rámci těchto programů pro firmy nabízíme permanentky na veřejné lekce jógy, lekce jógy přímo ve vaší firmě i v kanceláři, skupinové lekce nebo i pro jednotlivce, víkendový pobyty s jógou pro zaměstnance, ale i jejich rodiny a dále firemní teambuilding s lekcemi jógy, meditacemi, pobytem v přírodě a semináře.

Neváhejte a zarezervujte pobyt v Penzionu UKO.

Kontakt: +420 734 684 666, nebo email [email protected]
Více informací získáte na našem webu: www.uko.cz