Poprvé a letos naposledy! Romantický západ slunce na Stezce Krkonoše

16.8.2019

Ti, kdo chtějí zažít něco unikátního, budou mít již v pátek jedinečnou možnost. Tým Stezky korunami stromů Krkonoše pořádá speciální prohlídku Stezky se západem slunce, výkladem průvodce o krkonošském ptactvu, občerstvením, skleničkou prosecca i smyčcovým koncertem uskupení Trutnoforte, které doprovodí slunce na cestě za horizont klasickými melodiemi i adaptacemi filmových a moderních písní.

Návštěvníky provede Stezkou průvodce ze Správy krkonošského národního parku, který se s nimi podělí o odborný výklad ohledně krkonošského ptactva. Na vrcholku vyhlídkové věže Stezky, která je vysoká přes 40 metrů, pak na návštěvníky bude čekat malé občerstvení, sklenička alkoholického prosecca nebo pro řidiče nealkoholického sektu a krátký živý koncert, který hudebně doprovodí výhled do krajiny.

„Vstupenky na večerní prohlídku lze již nyní zakoupit na našem e-shopu. V její ceně je jak občerstvení, tak sklenička prosecca,“ vysvětluje Zdeněk Pop, marketingový ředitel Stezky korunami stromů Krkonoše.

Stezka korunami stromů Krkonoše

Za první rok své existence se s více jak 330 tisíci návštěvníky zařadila mezi nejnavštěvovanější atrakce severních a východních Čech. Její oblíbenost se projevila i v podobě absolutního vítězství v soutěži DestinaCZe 2018 o nejoblíbenější atrakci v České republice pořádané agenturou CzechTourism. Stezka je unikátní svou podzemní jeskyní s edukační expozicí o půdě a během procházky návštěvníci vystoupají z podzemí až do výšky téměř 43 metrů, navíc je bezbariérová po celé své délce. Více informací naleznete na facebookovém profilu nebo webových stránkách.