VINOBRANÍ V EDENU – podesáté

6.9.2019, 13:00 – 21:00

V pátek 6. září od 13 do 21 hodin proběhne u Nákupního centra Eden ve Vršovicích již podesáté VINOBRANÍ v Edenu. I letos se ho zúčastní 15 špičkových vinařství z Čech a Moravy, jež uspěla ve 14. ročníku soutěže Král vín České republiky. Po zakoupení vstupenky za 220 Kč (v ceně je sklenička, katalog a slosovatelný kupon) je ochutnávání vín zcela ZDARMA! Chybět nebude ani Cimbálová muzika Alexandra Vrábela.

Letos odborná komise v soutěži Král vín České republiky ohodnotila neuvěřitelných 1370 vzorků od 173 českých a moravských vinařů. Jedno z prvních míst, kde se milovníci vín budou moci seznámit s těmi nejlepšími víny je VINOBRANÍ v Edenu. Proběhne na náměstí před pražským Nákupním centrem Eden. 

Vína budou nalévat vinaři nebo zástupci vinařství osobně. S nimi se návštěvníci mohou podělit o své bezprostřední dojmy z každého ochutnaného vzorku. Každé vinařství má k dispozici stánek, ve kterém nabídnou svá vína k ochutnání i k nákupu a to za výhodné tzv. SKLEPNÍ ceny.

Zajímavostí u příležitosti 10. ročníku je pozvaný host, břichomluvec Zdeňek Polach, který během odpoledne vystoupí se dvěma připravenými skeči. Vstupenky jsou slosovatelné a ceny skvělé. Budou se losovat dárkové balíčky Krále vín (lahev skvělého vína společně s knihou Král vín České republiky 2019 a dárkovým poukazem na nákupy do NC Eden), volné vstupenky na řízenou degustaci 15ti nejlepších vín soutěže Král vín české republiky 2019, kterou povede ředitel soutěže Branko Černý. A především 4 vinotéky Haier na 36 lahví vína, z nichž jedna bude vínem naplněná!