MILUJETE ADRENALIN? PŘIJEĎTE DO TRUTNOVA!

5.8.2019 – 31.8.2019, 23:59

Zdejší síť jednosměrných MTB stezek v okolí Čížkových kamenů, pro mnohé již známé TrutnovTrails, si získala své místo na slunci. V současnosti nabízí pět trailů různých obtížností. Trasy jsou navrženy tak, aby byly zajímavé pro všechny kategorie bajkerů od začátečníků až po experty. Nástupními místy jsou Trailcentrum Lhota u Trutnova a parkoviště Pod Sedmidomím. 

Málo? Tak zkuste bikepark Vlčka. Je nad silnicí z Trutnova do Starého Rokytníku a je zaměřen na technickou jízdu s mnoha skoky a klopenkami. Nachází se na poměrně malém prostoru, ale i tak poskytne jezdcům mnoho lajn od houpavých začátečnických až po ty pro zkušené borce beze strachu. 

Změna? Tak potom tu máme Junkyard - multifunkční park, který obsahuje jak skatepark tak pumptrack. Na své si zde přijdou sportovci jezdící na skateboardech, kolech i bruslích. 

Park se nachází v ulici Na Lukách za letním koupalištěm a doplňuje tak řadu trutnovských sportovišť podél řeky Úpy.  

A až si na stezkách dáte pořádně do těla, můžete podniknout další fantastické cyklovýlety do okolních Krkonoš, Adršpachu, Babiččina údolí, Žacléřska nebo Broumovska a strávit zde několik báječných dní.

Důležitá je snad i informace, že vedle autobusového nádraží stojí nová cyklověž, ve které můžete bezpečně zaparkovat své drahé stroje i s výbavou beze strachu o jejich další osud. 

Kam pojedete? Do Trutnova!