Celtic women přidávají koncert v Praze

7.11.2019, 20:00 – 8.11.2019, 22:00

Listopadový koncert Celtic Woman je zcela vyprodaný a irská kapela se proto rozhodla přidat v Praze ještě jeden koncert a to dne 8. 11. Vstupenky na tento koncert jsou v prodeji přes iDnes a v síti Ticketportal.

„Jsme nadšení jak fanoušci zareagovali na českou premiéru koncertu Celtic Woman v Praze. Vstupenky jsou čtyři měsíce před samotným koncertem vyprodány. Je vidět, že keltská hudba má u nás hodně příznivců. A proto jsme velmi rádi, že se nám s managementem Celtic Woman podařilo dohodnout ještě jeden koncert a to hned následující den, tedy 8. listopadu opět v Kongresovém centru Praha,“ oznámila dobrou zprávu Havelková z pořádající agentury JVS group.

Odkaz na video: https://www.youtube.com/watch?v=UohzgGH9T-s

Celtic Woman jsou populární po celém světě a jejich desku Destiny ocenili také kritici nominací na prestižní cenu Grammy. Tři andělské hlasy zpěvaček Mairéad Carlin, Éadha McMahon a Megan Walsh doplňuje temperamentní houslistka Tara McNeill, zpěváci a tanečníci.  Keltské melodie spolu s nimi hraje celá kapela s dalšími hudebníky, mezi kterými nechybí dudáci, perkuse, kytara, piano, ale také tradiční keltské píšťaly a harfa. Při této jedinečné show plné nádherné hudby a tance jsou využívány i speciální efekty jako ohně a projekce, aby dotvořily středověkou atmosféru, která k této hudbě neodmyslitelně patří.

České diváky tedy čeká neopakovatelná show a to hned na dvou koncertech, které proběhnou 7. a 8. listopadu v Kongresovém centru Praha.

Vstupenky exkluzivně pouze v síti Ticketportal a na priority ticketingu portálu iDnes.

Doporučení pořadatele: Vstupenky nakupujte výhradně v síti Ticketportal nebo v rámci priority ticketingu na iDnes. Na naše koncerty opakovaně přicházejí lidé s falešnými vstupenkami, za které zaplatili nemalé peníze podvodným portálům jako Viagogo.com a další. S těmito vstupenkami nemohou být návštěvníci na koncert vpuštěni.