Den na Karlštejně - Koňmo na hrad!

14.9.2019, 9:30 – 17:00

Je to tu! Mnozí se nás neustále ptají na “nějakou tu akcičku”, tak jsme si pro vás jednu nachystali. Bereme to jako malé symbolické zakončení sezóny. Zveme vás na naši projížďku, spanilou jízdu, celodenní výlet, jak chcete, pro majitele Mustangů. Rádi přivítáme i spřízněné duše s Fordy F-150.

Cena vstupenky: od 1000 Kč

Startujeme 14.9.2019 z areálu Unitesta spol. s r. o. na adrese Toužimská 778/B1 v Letňanech. Prezence na místě a registrace je v 9:30, startujeme v 10:00. Buďte, prosím, na místě včas. Je hloupé nás někde nahánět.

Nachystali jsme pro vás jízdu na trase Letňany – Karlštejn – Chýně – Lány – Libušín – Okoř. Dostaneme se i do míst, kam běžně s autem nesmíte. Vyjedeme v podstatě koňmo na hrad! No, vlastně hrady. Předpokládanou trasu naleznete zde:

https://mapy.cz/s/3vlOQ

Registrační poplatek je 1 000,- Kč za vůz. Za každou další osobu ve voze je poplatek 500,- Kč. V ceně je zahrnutá prohlídka hradu Karlštejn, parkovné, průjezd obcí, a obědové menu v Pivovarském dvoře Chýně.

Registrační poplatek za vůz, prosím, uhraďte převodem na náš účet, platební údaje zašleme obratem po obdržení vaší registrace (níže). Poplatek za další osoby bude hrazen při prezenci v 9:30 na místě startu. Prosím, vyplňte i počet dalších osob, které s Vámi v jednom voze cestují, ať se nám lépe plánuje veškerý program pro vás.

Samozřejmě, jízdu si chceme co nejvíce užít, ale právě proto vás prosíme o dodržování bezpečnostních pokynů ze strany zaměstnanců Unitesta a motorkářského doprovodu Harley Owners Group Praha (vestičky) a Městské policie Karlštejn, a to hlavně v obci Karlštejn, kterou budeme projíždět rychlostí 20 km/h. Zbytek trasy bude korigován motorkářským doprovodem. Vyjížďku můžete kdykoliv opustit. Chování při jízdě v takové skupině vám objasní před startem kluci s Harleyi, kteří nás povedou celou trasou a postarají se o to, aby vše proběhlo hladce.

Program:

9:30 – registrace a prezence v Letňanech.

10:00 – start.

11:00 – průjezd obcí Karlštejn až k hradu.

12:00 – prohlídka Soukromé a reprezentační prostory Karla IV.

13:00 – odjezd z Karlštejna přes Mořinu, lom Velkou Ameriku a Svatého Jana pod Skalou.

14:00 – oběd v Pivovarském dvoře Chýně.

15:00 – odjezd na trasu přes Lány, Libušín a Lidice…

16:30 – zakončení na Okoři a focení pod hradem.

Registrace zde:

https://www.mustangevolution.cz/den-na-karlstejne-konmo-na-hrad/