Hollow Coves - Praha, Futurum Music Bar

7.11.2019, 20:00 – 21:00

Po roce se do Prahy vrátí australské duo Hollow Coves

Dynamická indie folková kapela z Austrálie, která vášnivě ráda cestuje a pozoruje svět - to jsou ​Hollow Coves, ​projekt Ryana Hendersona a Matta Carinse. Dali se dohromady v roce 2013 a od začátku oba hudebníky spojovala láska k akustické hudbě. V Praze Hollow Coves vystupovali již několikrát, ke svému dalšímu koncertu zavítají 7.listopadu do Futurum Music Baru. Vstupenky za 390 Kč + poplatky od 10 hodin pátku 21. 6. na webu Futurum Music Baru, na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků) a v sítích GoOut.cz, Ticketmaster a Ticketportal. V případě nevyprodání vstupenek v předprodejích pak na místě v den koncertu za 490 Kč.

Cena vstupenky: 490 Kč

Jako své hudební vzory citují Anguse & Julii Stone, Bena Howarda nebo & The Paper Kites, ale hrají svoji osobitou podobu indie folku se zemitým folkovým zvukem, akustickými melodiemi a vokálními harmoniemi. Hollow Coves jsou z Brisbane v Austrálii, kde doma poprvé nahráli své první tři skladby. Později ke svým písničkám přizvali kamaráda a producenta ​Haydena Smithe.

Jejich debutová nahrávka “The Woods” bodovala nejen u milionu posluchačů po celém světě, ale vyšplhala na první místo Hype Machine a programu THR Top TV Songs chart.