Eastern Tunes 2019 - Festival asijské hudby a kultury proti xenofobii

6.7.2019, 12:00 – 22:00

Festival Eastern Tunes pořádá spolek Thonmi z.s. v sobotu 6.7. na okraji Českého Švýcarska - na louce v Mikulášovicích/ Velkém Šenově! Pozvali jsme umělce prezentující současnou autentickou tvorbu Asie, nabízíme ochutnávku asijských a místních specialit, seznámení se s některými zvyky i zábavný program pro děti.

Cena vstupenky: 150 Kč

Festival Eastern Tunes umožní návštěvníkům již počtvrté nahlédnout skrze pestrou nabídku uměleckých vystoupení do asijské kultury, každodenního života i politické situace zemí Asie. Hudebního programu se zúčastní skupiny asijských hudebníků přímo z regionu Asie a Blízkého východu nebo sídlící na území Evropy, prezentující tradiční i soudobou produkci. Tento rok jsme pozvali mj. alternativně-rockové kapely z Malajsie a z Uzbekistánu, kvintet mísící flamenco s prvky tradiční perské hudby, avantgardní jazzmany z Izraele, folkovou zpěvačku z Tuniska, ujgurskou tanečnici či umělce bojujícího s japonskými meči.
Díky přátelské atmosféře akci již od prvního ročníku navštěvují celé rodiny s dětmi, dětský program se tak stává důležitou součástí celého festivalu. Letos pro děti chystáme divadlo s asijskou pohádkou, zábavné hry na louce, vystoupení bojovníka s asijskými meči či žongléra, tvořivé dílny a „naučnou stezku“ o zemích původu asijských vystupujících.

Další informace najdete na:
www.thonmi.eu
www.facebook.com/thonmi.eu