MINT: Brno Fashion Market 37

15.6.2019, 11:00 – 12:00

Otevřený prostor Tržnice Brno na Zelném trhu pravidelně láká výhledem do všech koutů centra města, příjemnou atmosférou a zajímavým programem. Tradicí se stala návštěva MINT Marketu Brno, který k nim bez výhrad patří.

Cena vstupenky: zdarma Kč

Již 37. ročník se zde bude konat v sobotu 15. června od jedenácti do šesti. Své originální výrobky zde nabídne osmdesát prodejců, kteří svou značku vybudovali od prvního nápadu až po jeho vypuštění do světa a rukou zákazníka. Najdete zde originální kousky do vašeho šatníku, botníku nebo šperkovnice. Oblečete tu i svoje děti. Navíc s prázdným žaludkem strádá i duše. Bloumání po stáncích a debaty s prodejci, kamarády nebo rodinou vám proto zpříjemní nejedna s láskou připravená dobrota. Vstup je jako vždy bez bariér a zdarma.

Potěšit chceme nejen váš dobrý vkus a vytříbené smysly, ale také přírodu. Zpomalte do příjemného rytmu slow fashion. Prodloužíte tím život nejen naší planetě, ale i sami sobě. Zažít můžete mnohé. Obléct si šaty, které nikdo jiný nemá, vyměnit igelitku za plátěnku nebo nakoupit bez obalu. Na první pohled maličkosti, které však mohou zpříjemnit každý váš další nákup.

Nebudeme dále chodit kolem horké kaše. Zde je několik tipů, které byste na červnovém MINT Marketu neměli minout. Mirrage jsou ručně šité kabelky, které unesou všechno

BELUCKY je autorská keramika v modrozlatém oparu. K mání bude i Božan balič potravinářský, což je voskovaný látkový ubrousek, do kterého můžete svoji svačinu balit zas a znova a znova… Happy sandals je název pro bosoboty neboli barefoot ve kterých budou vaše nohy šťastné. Pod značkou CITY FOLKLORE se skrývá originální oblečení, které čerpá z tradice města. Cukráství Kokino nosí vždycky jen radost. Po celou dobu nákupů bude hrát DJ pro vaši potěchu a klidně i k tanci.

MINT Market Brno 37

So 15. 6. 2019

Tržnice Brno, Zelný trh 250/14, Brno - střed, 602 00

11:00 - 18:00