Bruno Ferrari Na Gauči ve Stromovce

15.6.2019, 20:00 – 22:00

Generační šansoniér Bruno Ferrari je symbol boření hranic mezi generacemi, mezi desetiletími, mezi styly, mezi subkulturami. Bruno je sedmdesátkový jezdec, kterého není možné zaškatulkovat a který se vznáší mezi vesmíry nejrůznějších stylů.

Mladým boří představy o čtyřicátnících, čtyřicátníkům dává naději. V jeho tvorbě je trochu ze všeho – novoromantického popu, nadrženého slizkého disca, devadesátkové taneční hudby, béčkových hororů nebo porna z doby, kdy se stále ještě nevědělo, zda bude lepší točit na film nebo video. Bruno vám umožní prožít jízdu, která není pro každého, ale pokud přijmete jeho pravidla a přisednete si k němu do vozu, odmění vás zážitkem, který je v současné české kultuře zcela výjimečný. Zažijete výlet do míst, o kterých se ostatní umělci bojí byť jen přemýšlet. 


Bruno Ferrari vás zve 15. června do Gauče ve Stromovce (bývalá Tiskárna na vzduchu). Přeneste se s tímto blyštivým netvorem do světa plného šťavnatých žen, přisprostlých gest a alternativního porno popu okořeněného vydatnou porcí elektronické špíny. Jestli se vám tady nesplní všechna vaše nestoudná přání, tak kde už jinde? Ochutnáte nové věci z připravovaného alba, a když budete dostatečně blízko, tak i Mistrův pot.

www.facebook.com/events/435062507055870/

 

www.youtube.com/watch?v=jKvjNAzkaxg