Pražské Pivní Slavnosti 2019

14.6.2019 – 15.6.2019, 23:59

Slavnosti piva u nás proběhnou 14. – 15. června 2019 na výstavišti PVA Expo Praha v Letňanech. Zábava plná hudby, ochutnávek a soutěží bude připravena pro všechny. Kromě většího areálu se letos dočkáte i rozšířené zóny Oktoberfest s vybranými specialitami. Program počítá s účastníky všech věkových kategorií stejně jako s milovníky piva, ciderů i pivních speciálů.

http://www.prazskepivnislavnosti.cz/

Cena vstupenky: 100-150 Kč

A NA CO SE TEDY MŮŽETE TĚŠIT?

OBČERSTVENÍ A DELIKATESY

Co by bylo dobré víno bez lahodných sýrů, masa, klobásek a domácích dobrot přímo od českých farmářů. Na výběru správného občerstvení jsem si dali záležet. Vaše mlsné jazýčky oblaží a hlad i chuť zaženou speciality z české, vietnamské, mexické nebo řecké kuchyně.
 

ZÓNA OKTOBERFEST

Exkluzivní zóna pro opravdové pivaře. Jak název napovídá, zažijete kousek atmosféry tradičního pivařského festivalu díky německým kulinářským specialitám, výbornému pivu a příjemné dámské obsluze. Ať pivo teče proudem!
 

ŽIVÁ HUDBA A ZÁBAVA

K dobrému pití neodmyslitelně patří i zábava. Na 2 scénách vás čeká bohatý moderovaný program. Těšit se můžete na koncert Elly, charismatického Martina Šafaříka nebo energické popové kapely z Olomouce The Gardeners. Nebudou chybět ani soutěže a stand-up komedy.
 

DĚTSKÁ ZÓNA

Každý rodič si potřebuje občas odfrknout, popovídat si a dostat se mezi lidi. Nemusíte za sebou tahat znuděné malé človíčky nebo řešit náhradní hlídání. Vemte je na Americký festival s sebou, připravili jsme pro ně spoustu zábavy.
 

VÝSTAVA ZEMĚDĚLSKÝCH STROJŮ

Technika vám nic neříká? Překonejte pochybnosti či ostych a přijďte si prohlédnout opravdu velké stroje světoznámé značky John Deere. A kdo chce být opravdu akční, necháme ho projet se třeba na sekačce či na traktoru
 

SOUTĚŽE O CENY

Soutěžíte rádi? Proč se vůbec ptáme! Na Pražských pivních slavnostech potěšíme soutěžního ducha každého návštěvníka, od dětí až po dospělé. Poměřte své síly jeden na jednoho nebo v neohroženém týmu a vyhrajte dárkové vouchery, poukázku na burgra nebo rovnou celý sud!