Americký Festival 2019

14.6.2019 – 15.6.2019, 23:59

Americký Festival zve na slavné superhrdiny, Elvise a hamburgery!

Zábavu ve velkolepém americkém stylu přichystal festival AmerikaFest 2019, který proběhne 14.-15. června 2019 v PVA Expo Praha.„Festival je koncipovaný tak, aby nabídl program všem věkovým skupinám. Na své si přijdou malí i velcí návštěvníci. Potkají zde své oblíbené super hrdiny, například živého Spidermana a IronMana. Vyfotit se a potřást si rukou budou moct také s Captain Amerika,“ říká Filip Mikulec, pořadatel festivalu.

https://americkyfestival.cz/

Cena vstupenky: 100-150 Kč

„Když návštěvníkům vyhládne, mohou ochutnat americké speciality. Podávat budeme hamburgery nebo steaky a další klasiku. Na festivalu se budou prezentovat i známé americké značky. Každý si tady přijde na své – od zábavy, přes jídlo až po nákupy,“ zve na festival jeho pořadatel.

OBČERSTVENÍ A DELIKATESY

Na výběru správného občerstvení jsem si dali záležet. Burgery, křidélka, hot-dog, nachos, nebo třeba i originální americké sladkosti.
 

AUTA A MOTORKY

Výstava amerických vozů. Chcete vidět nového mustanga, nebo dáte raději přednost klasickému veteránu? Prezentace amerických značek na festivalu nebude chybět. Jo a motorky tam budou taky!
 

ŽIVÁ HUDBA A ZÁBAVA

K dobrému pití neodmyslitelně patří i zábava. Na 2 scénách vás čeká bohatý moderovaný program. Těšit se můžete na koncert Elly, charismatického Martina Šafaříka nebo energické popové kapely z Olomouce The Gardeners. Nebudou chybět ani soutěže a stand-up komedy.
 

DĚTSKÁ ZÓNA

Každý rodič si potřebuje občas odfrknout, popovídat si a dostat se mezi lidi. Nemusíte za sebou tahat znuděné malé človíčky nebo řešit náhradní hlídání. Vemte je na Americký festival s sebou, připravili jsme pro ně spoustu zábavy.
 

SOUTĚŽ V POJÍDÁNÍ CHILLI

Chilli zóna a soutěž v pojídání nejpálivějších papriček a pokrmů vám doslova vypálí červa v těle. Zastupitelé prodejců chilli pro tento rok zařadili nově 6 mexických druhů.
 

SOUTĚŽ V POJÍDÁNÍ BURGERŮ

Soutěžíte rádi? Proč se vůbec ptáme! Poměřte své síly jeden na jednoho nebo v neohroženém týmu a vyhrajte dárkové vouchery, poukázku na burgra nebo titul mistra České republiky.
 

2 AKCE ZA CENU 1

Pro rok 2019 jsme si pro Vás připravili spojení s akcí PRAŽSKÉ PIVNÍ SLAVNOSTI