Blue Style Prima Fest - největší rodinný festival v ČR (13.-14.7.)

12.7.2019 – 13.7.2019, 23:59

Největší rodinný festival v ČR – BLUE STYLE PRIMA FEST – je na dohled! Co chystá pro 2. ročník?

BLUE STYLE PRIMA FEST: největší rodinný festival v České republice, pořádaný FTV Prima, na kterém najdete dokonalý program spojující v sobě několik festivalů najednou! Jeho letošní 2. ročník se odehraje znovu v Šiklandu na Vysočině, odkud si neopakovatelné zážitky odveze opravdu celá rodina. A stejně jako loňský, bude i letošní ročník nabitý k prasknutí! Co všechno se tedy chystá? Akci pořádá primácká agentura Solootions.

Hlavním partnerem festivalu je cestovní kancelář Blue Style a jako odborník nejen na letní zážitky garantuje, že se nebudete nudit! „BLUE STYLE PRIMA FEST je pro nás další možností, jak široké veřejnosti přinášet neopakovatelné letní zážitky. Ty jsou hlavní devízou festivalu a stejně jako dobrá dovolená garantuje skvělou zábavu opravdu celé rodině. Přijďte se za námi podívat do Blue Style Relax Zony, jejíž součástí bude mimo jiné také náš dětský Croco Club, kde si přijdou vaše děti na své.“ uvádí Lenka Pátek, obchodní ředitelka CK Blue Style, co a proč cestovní kancelář s festivalem spojilo.

V rytmu!

Hudební vystoupení předních českých interpretů odstartují už v pátek 12. 7. a pokračovat budou i během celé soboty 13. 7. Na hlavním pódiu vystoupí populární Ewa Farna, Slza, Mandrage nebo Xindl X. Své nestárnoucí hity zazpívají charismatický David Koller, nestárnoucí Marie Rottrová, vystoupí Dalibor Janda, Ilona Csáková, Petr Kolář, Mňága a Žďorp a mnozí další. Po celou dobu festivalu se budete také moci setkat s tvářemi televize Prima a dalšími osobnostmi (nejen) z řad herců!

Junior a „teen“ zóna

Dětská část festivalu bude mít své místo v přírodním amfiteátru, v Hasbro zóně: „Hasbro zóna je stejná jako hračky, které nabízí naše společnost: je zábavná, pestrá, až po okraj naplněná aktivitami. Děti u nás budou moct malovat, vyrábět i poznávat při vzdělávacích aktivitách,“ vyjmenovává Lucie Průšová ze společnosti Hasbro. Pro nejmenší kromě toho vystoupí Dáda Patrasová, Maxim Turbulenc, Šlapeto nebo milovaný Pískomil se vrací! Pro „teens“ bude k dispozici herní zóna, ale také možnost vyzkoušet si virtuální realitu.

Pro mámy, táty, babičky i dědečky…

BLUE STYLE PRIMA FEST myslí ale pochopitelně i na dospělé návštěvníky.
Pro ženy se chystá Beauty a wellness zóna s ukázkami líčení, s wellness procedurami a spoustou dalšího hýčkání. Protože přesně to si maminky (i babičky) zaslouží! Nudit se nebudou ani tatínkové a dědečci. Na ty pro změnu v Men zóně čeká adrenalinová offroad dráha a barber péče profesionálních holičů.

Exkluzivní doprovodný program

A i když už je toho hodně, pořád to ještě není všechno. „Stejně jako je TV Prima televizí pro celou rodinu, koncipovali jsme BLUE STYLE PRIMA FEST jako zábavu pro všechny věkové skupiny tak, abychom opravdu všem dokázali zprostředkovat zcela netradiční zážitek, který navíc podpoří možnost setkat se tváří v tvář s osobnostmi našich televizních pořadů,“ říká k tomu Aleš Pýcha, marketingový ředitel FTV Prima a primácké agentury Solootions, která stojí za realizací. Za zmínku pak stojí i doprovodný program, který se bude odehrávat ve fantastické indiánské vesnici, v místním zooparku, aquaparku, westernovém městečku, ale také na strašidelném zámku Draxmoor, kde se budou bát i dospělí!

Odpočinek pro každého

A protože to budou dva opravdu nabité dny, přijde vhod také spousta relaxačních zón plná lehátek, bazénů a houpaček – pro děti i dospěláky. A až se setmí? V letním UPC MAX kině se budou promítat aktuální filmové novinky až do pozdních nočních hodin.

Vstupenky v předprodeji v síti Ticketportal. A pozor, děti do 120 cm mají na celý festival vstup zdarma! Podrobnější informace o programu i organizaci najdete na www.bluestyleprimafest.cz.