PQ Studio: Festival

6.6.2019 – 16.6.2019, 23:59

V rámci Pražského Quadriennale právě probíhá další ročník festivalu ZLOMVAZ, tentokrát pod názvem PQ Studio: Festival. Studenti pražské DAMU pozvali do Prahy na 50 inscenací mladých umělců z celého světa. Každý festivalový den je pak zakončen doprovodným programem #Chill, kde se představí například Bratři Orffové, Mutanti hledaj východisko nebo Market.

Kde:

DAMU + Divadlo DISK (Karlova 26, Praha), Divadlo X10 a další

Hlavní přehlídka PQ Studio: Festivalu představuje současnou tvorbu převážně zahraničních studentů uměleckých oborů. Do mezinárodního Open Callu se přihlásilo na 140 inscenací a performancí z téměř 20 zemí (Brazílie, Taiwan, USA, Chile, Švýcarsko a další). Můžete se tak těšit například na například Heaven Behind the Door II choreografky Chloe Wong z Hong Kongu, premiéru Media Claun z USA nebo imerzivní dokumentárně divadelní kanadský projekt Overhear.

Tým PQ Studio: Festival Vám připravil na každý den také doprovodný program s názvem #Chill v podobě koncertů, promítání českých filmů či večírků. Jednotlivé části doprovodného programu probíhají na střeše divadla DISK v Karlově ulici nebo ve Skautském institutu na Staroměstském náměstí.

Vstupenky v prodeji ZDE