KŘEST AUDIOKNIHY CESTA DO PRAVĚKU

22.5.2019, 15:00 – 20:00
Cesta do pravěku je průlomovým filmem a dobrodružnou legendou české i světové kinematografie. Nyní dobrodružný příběh ožívá i ve zvukové adaptaci. Díky napínavému ději, původním filmovým zvukovým efektům, dialogům a hudbě, ale především díky interpretaci herce Oldřicha Kaisera znovu ožívá tentokrát hlavně pro milovníky audioknih. Přijďte s námi tento unikátní počin oslavit!

DOPROVODNÝ PROGRAM

15:00-16:00 DOBRODRUŽNÁ HRA

Zahrajte si s dětmi dobrodružnou hru, která vás zavede zpět časem do pravěku a zapálí ve vás touhu po pokladu. Doporučeno pro děti od 6 let. Na všechny úspěšné dobrodruhy čekají dárky nejen s pravěkými motivy.

16:00 a 17:00 PŘEDNÁŠKY PALEONTOLOGA ŠTĚPÁNA RAKA

Paleontolog Štěpán Rak vás provede světem Karla Zemana  trochu jinak, než jsme zvyklí, a přiblíží vám některé významné zkameněliny, které ve filmu Cesta do pravěku kluci potkali. Projdete si společně muzejní expozici a dozvíte se, jak paleontolog vnímá dávnou minulost naší Země. 

Přednášky proběhnou dvě od 16:00 a od 17:00 a jsou ke vstupnému do muzea zdarma. Obě dvě budou stejné. Doba trvání jedné přednášky je 45 min. Kapacita je omezena na 15 osob!

!!! Místa si rezervujte včas na [email protected]. !!!