Unikátní zážitek! Ranní rozbřesk se snídaní na Stezce korunami stromů

25.5.2019, 4:30 – 6:00

Jsou věci, které člověk zažije a vidí na vlastní oči jen jednou v životě. A jsou také věci, které člověk může zažít dokonce jako úplně první na světě. Kombinaci obojího vám nabídne během sobotního rána 25.května Stezka korunami stromů Krkonoše, kdy jako naprostou novinku pořádá unikátní ranní prohlídku, která vyvrcholí pozorováním východu slunce z vyhlídkové věže vysoké 45 metrů.

„Pro profesionální i amatérské fotografy přírody se jedná o výjimečnou příležitost,“ říká Zdeněk Pop, marketingový ředitel Stezky korunami stromů Krkonoše, a dodává: „pro návštěvníky ranní prohlídky budeme mít připravenou také malé ranní občerstvení, kávu a čaj, které si budou moci vychutnat přímo během rozbřesku na vrcholu vyhlídkové věže, přičemž snídaně je již započtena v ceně vstupenky.“

Rozbřesk, snídaně a tematický výklad

„Nic podobného jsme ještě na žádné jiné Stezce z naší sítě, ani v Evropě, nezorganizovali, takže lidé mají jedinečnou možnost být průkopníky a získat zážitek, který jen tak někdo nemá,“ láká k návštěvě Radana Křížová, vedoucí strategického marketingu Stezky korunami stromů Krkonoše.

Návštěvníky provede Stezkou průvodce ze Správy krkonošského národního parku, který se s nimi podělí o odborný výklad na téma ptactvo Krkonoš a sdělí také několik zajímavostí o probouzení lesa a blahodárného vlivu slunce na přírodu.

Vstupenky na ranní prohlídku pořídíte na e-shopu Stezky korunami stromů Krkonoše.