Mystic Sk8 Cup letos oslaví 25 let

28.6.2019 – 30.6.2019, 23:59

Jeden z nejstarších závodů v Evropě a zásadní milník domácího a světového skateboardingu oslaví ve dnech 28. - 30. června 2019 významné jubileum.

25. ročník Mystic Sk8 Cupu proběhne tradičně na pražském ostrově Štvanice, kde se představí ti nejlepší světoví skateboardisté a skateboardistky a rozdělí si za své výkony prize money v celkové výši 36.500 USD. Závody jsou i letos součástí tour World Cup Skateboarding.

„Pětadvacítka je šílený číslo. Tím spíše, když si člověk vybaví, co tady na Štvanici během těch let všechno zažil. Letos ale chystáme narozky, jak se patří. Plno skejťáků, kteří si Prahu a naše závody zamilovali, již přislíbilo účast. Jednáme také s některými hvězdami ze světové špičky, takže doufáme, že návštěvníkům k tomu čtvrt století ukážeme opět to nejlepší,“ říká ředitel závodu Tomáš Rejman.

Highlights 2018: https://youtu.be/U2e3oDz5iMk

Po všechny tři dny bude pro návštěvníky připraven atraktivní doprovodný program, který zahrnuje např. umělecké workshopy, aktivní zónu pro nejmenší, sportovní soutěže nebo prezentace novinek (nejen) ze světa skateboardingu od předních světových výrobců. Večery pak bude patřit zahraničním kapelám a dýdžejům.

Vstupenky je možné zakoupit na www.goout.cz.
Více informací na www.mysticks8cup.cz

28.6. – 30.6. 2019
Praha, Štvanice - skatepark
Předprodej: www.goout.cz
www.mysticsk8cup.cz
www.facebook.com/MysticSk8Cup
www.instagram.com/mysticsk8cup